لوازم برقی, لوازم برقی آشپزخانه

کاربردهای غذاساز چیست و چرا خرید آن ضروری است؟

غذاساز-چیست-فروشگاه-اینترنتی-لوازم-خانگی-مارکیزم

غذاساز چیست؟ غذاساز یکی از هزاران وسیله برقی موجود در آشپزخانه است که می تواند برا تهیه و پخت غذاهای بسیاری، کمک شایانی می کند. کاربردهای غذاساز موارد متعددی را شامل می شود که به همین دلیل به آن همه کار نیز می گویند. غذاساز دستگاهی برقی است که برای خرد کردن، برش دادن، پوره کردن، له کردن، تکه تکه کردن، ورقه کردن مواد غذایی و سبزیجات و میوه‌ ها و … مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

نمی توان گفت از غذاساز برای تهیه چه نوع غذاهایی استفاده می شود. می‌ توان آن را پیش زمینه‌ ای لازم و ضروری برای درست کردن انواع غذاهای دیگر دانست. به همین دلیل است که غذاساز به دستیار حرفه‌ ای سرآشپز معروف شده است و مانند دستگاهی همه کاره مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

کاربردهای غذاساز:

کاربردهای-غذاساز-فروشگاه-اینترنتی-لوازم-خانگی-مارکیزم

اولین قدم در تهیه و پخت هر غذایی، خرد کردن مواد اولیه آن است که با توجه به غذایی که مدنظر دارید باید در ابعاد مختلفی خرد، تکه تکه و یا رنده شوند. تمام این فعالیت ها را می توان با استفاده از غذاساز با سرعت بیشتری انجام داد. تنها کافی است تا با طرز استفاده از غذاساز و لوازم جانبی آن به خوبی آشنا باشید.

آسیاب

غذاساز چیست؟ از قطعات جانبی غذاساز است که به همراه غذاسازهای چند کاره عرضه می‌ شود. آسیاب این قابلیت را دارد که انواع خشکبار، ادویه‌ جات و سبزیجات خشک، دانه‌ ها و … را خرد کند و به صورت پودر دربیاورد. برای استفاده از آسیاب کافی است که مواد را داخل ظرف آسیاب بریزید و سپس ظرف آسیاب را برگردانید و آن را به پایه و تیغه‌ آسیاب وصل کنید.

بعد از آن، با قرار دادن قسمت آسیبا بر روی بدنه اصلی دستگاه و محکم کردن آنف می توانید از آن استفاده کنید. در ادامه لازم است تا با تنظیمات دستگاه خود، از جمله تنطیمات سرعت و … نیز آشنایی کامل پیدا کنید تا سهولیت استفاده از آن بیشتر شود.

مخلوط کن

مخلوط کن یکی از قطعات جانبی است که اکثرا همراه با غذاساز ارائه می شود. این وسیله برقی برای تهیه‌ انواع اسموتی ها، نوشیدنی ها و مخلوط‌ ها و سس‌ها و … کاربرد دارد. استفاده از مخلوط کن در غذاسازهای چندکاره بسیار ساده بوده و کافی است که مخلوط کن را بر روی بدنه‌ی اصلی دستگاه گذاشته و آن را بچرخانید تا مخلوط کن بر روی بدنه‌ اصلی دستگاه به صورت محکم قرار بگیرد. درست همانند کاری که برای استفاده از آسیاب انجام می شد.

مطالب مرتبط:

آشنایی با بهترین رنگ برای دیزاین آشپزخانه کمک می کند تا آشپزخانه ایده آل خود را طراحی و اجرا کنید!

صفحات رنده

در ساده ترین حالت ممکن، یک غذاساز دارای صفخات زنده متعددی است که با استفاده از آن می توان مواد غذایی را رنده کرد. ساز این رنده ها متفاوت بوده و می توان از آن برای ریز کردن پیاز برای تهیه سوپ و یا خرد کرد خیار برای درست کردن سالاد بهره برد.

یکی دیگر از صفحات رنده‌ غذاساز دیسک خلال زن است، این دیسک قابلیت برش زدن مواد غذایی به صورت خلالی را دارد. مانند زمانی که می خواهید سیب زمینی را به صورت خلالی سرخ کنید و در کنار غذای اصلی قرار دهید. دیسک پوره ساز نیز از دیگر دیسک‌ های موجود در غذاساز است، این دیسک دارای منافذ یا سوراخ‌ های ریزی است که برای پوره کردن سیب زمینی، تهیه‌ رب گوجه فرنگی و … به کار می‌ رود.

تفاوت اصلی بین آسیاب مخلوط کن و غذاساز چیست؟

تفاوت-اصلی-بین-غذاساز-و-آسیاب-مخلوط-کن-فروشگاه-اینترنتی-لوازم-خانگی-مارکیزم

  • از آسیاب برای درست کردن تعداد محدودی نوشیدنی، اسموتی و … بهره گرفته می شود اما این استفاده تنها بخشی از کارهایی است که غذاساز می تواند انجام دهد.
  • غذاساز دارای قطعات و لوازم جانبی زیادی است که با استفاده از هر کدام می توان عملی را انجام داد اما کاربردهای مخلوط کن و آسیاب هر کدام به تنهایی بسیار محدود است.
  • استفاده از آسیاب، مخلوط کن، هم زن و … به صورت مجزا فضای زیادی از آشپزخانه شما را اشغال می کند. امروزه با توجه به کوچک بودن فضاهای آشپزخانه بهترین گزینه از دستگاه های چند کاره است.
  • خرید دستگاه ها به صورت تکی از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه نیست. بنابراین بهترین پیشنهاد و ایده این است که با کاربردهای غذاساز آشنا شوید و تصمیم به خرید یکی از آن ها بگیرید.
  • با خرید یک دستگاه غذاساز همه کاره در مصرف برق نیز صرفه جویی خواهد شد زیرا نیاز نیست لوازم و دستگاه های متعددی به برق متصل باشند.

با استفاده از غذاساز های چند کاره و یا همه کاره می توان به راحتی مواد اولیه تعداد بی شماری از غذاها و شیرینی و دسر ها را آماده کرد آن هم در کوتاه ترین زمان ممکن!

انواع غذا و دسر ایرانی با غذاساز چیست؟

در ادامه به تهیه تنها چند غذا  … ایرانی می پردازیم که با استفاده از غذاساز به راحتی قابل پختن و آماده کردن هستند:

  • تهیه انواع کوفته
  • تهیه لواشک با غذاساز
  • ترکیب میوه ها
  • تهیه خمیر کیک
  • ترکیب مواد اولیه برای تهیه بستنی
  • خرد کردن سبزی برای تهیه کوکو و انواع مختلف سبزی ها
  • آماده کردن مواد اولیه سوپ
  • خرد کردن مواد موجود در هر نوع سالاد
  • چرخ کردن گوشت برای تهیه انواع غذاهای ایرانی
  • همزدن مايه كيک
  • همزدن مايه كوكو، کتلت و …
  • خرد كردن ميوه برای مربا
  • رنده هويج برای سالاد و سوپ
  • رنده كلم بنفش و سفيد برای سالاد
  • خرد كردن كاهو و كلم برای سالاد
  • خرد كردن سينه مرغ برای الويه
  • خرد كردن مواد مورد نياز ترشی
  • حلقه كردن خيار برای تزيين سالاد
  • خرد كردن پياز برای پياز داغ
  • رنده خيار برای ماست خيار

نحوه تمیز کردن غذاساز

نحوه-تمیز-کردن-غذاساز-فروشگاه-اینترنتی-لوازم-خانگی-مارکیزم

پس از اتمام کارتان با دستگاه غذاساز، مواد مخلوط شده توسط آن را داخل ظرفی بریزید و سپس، قطعات پلاستیکی و تیغه‌ آن را درون سینک ظرفشویی  قرار دهید و آن را مایع ظرفشویی و به آرامی بشوید. درست همانند عملی که با دیگر ظروف چرک انجام می دهید.

با توجه به راهنمای استفاده دستگاه، متوجه خواهید شد که می توانید برای پاسکازی قطعات، از ماشین ظرف شویی استفاده کنید یا خیر!

برای پاک کردن قسمت‌ های برقی این دستگاه از دستمال مرطوب استفاده نماید. و هر گونه ماده غذایی بر روی آن را تمیز کنید و اجازه دهید که محفظه و قطعات جانبی غذاساز قبل از استفاده مجدد کاملا خشک شود. با یاد داشته باشید از خیس کردن قطعات برقی جدا خوداری نماید. غذاساز دارای تیغه‌ ها و بخش‌ های متعددی است برای همین شستن آن کار راحتی نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 4 = 1