لوازم برقی, لوازم برقی آشپزخانه

راهنمای خرید سرخ کن بدون روغن

راهنمای-خرید-سرخ-کن-بدون-روغن

سرخ کن های بدون روغن این روزها بسیار همه گیر شده اند. آنها راه سالمی برای پختن مجموعه ای از وعده های غذایی، میان وعده ها و خوراکی های خوشمزه هستند. اما، آنها دقیقا چه هستند و کدام یک برای شما مناسب است؟ در این مقاله “راهنمای خرید سرخ کن بدون روغن” کمک می کنیم تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

سرخ کن بدون روغن چیست؟

سرخ-کن-بدون-روغن-چیست؟

همانطور که از نام آن پیداست، سرخ کن بادی به سرخ‌کنی گفته می‌شود که از هوای گرم شده همرفت به عنوان «واسطه پخت» استفاده می‌کند. این برخلاف سرخ‌کن‌هایی مانند سرخ‌کن‌هایی است که از روغن داغ به‌عنوان وسیله پخت استفاده می‌کنند.

با اجتناب از استفاده زیاد از روغن های پخت و پز، سرخ کن های بدن روغن می توانند مواد غذایی را به روشی بسیار سالم تر طبخ کنند. به همین دلیل است که ممکن است گاهی اوقات سرخ کن های هوا را ببینید که به آنها سرخ کن های سلامتی گفته می شود.

چقدر سالم تر؟ خوب، طبق برخی منابع، سرخ کن های هوا می توانند کالری را بین 70 تا 80 درصد کاهش دهند و به میزان قابل توجهی میزان چربی موجود در یک تکه غذای پخته شده را کاهش دهند. اگرچه در ابتدا به عنوان روشی سالم‌تر برای پخت چیپس تصور می‌شد، اما مردم متوجه شده‌اند که می‌توان از آنها برای پختن طیف وسیع‌تری از مواد غذایی، از قارچ و پیاز گرفته تا بال‌های مرغ، گوشت خوک و تقریباً هر چیز دیگری استفاده کرد.

سرخ‌کن‌های هوا ممکن است در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده باشند، اما ریشه‌های آن‌ها به روزهای اولیه اجاق‌های همرفتی بازمی‌گردد، که برای اولین بار در اواسط دهه 1940 به صورت تجاری در دسترس قرار گرفتند. سرخ کن های هوای امروزی، برای اولین بار در سال 2005 توسط فرد وان در ویج، مخترع هلندی ساخته شدند. پس از چندین سال توسعه، سرخ کن بادی او توسط غول الکترونیک خانگی فیلیپس در سال 2010 معرفی شد.

نکاتی که در زمان خرید سرخ کن بدون روغن باید به آن ها توجه کنید:

نکاتی-که-در-زمان-خرید-سرخ-کن-بدون-روغن-باید-به-آن-ها-توجه-کنید

1- ظرفیت

بله، سرخ کن های هوا در اندازه های مختلفی وجود دارند، بنابراین شما باید اندازه خانه و نیازهای آشپزی خود را ارزیابی کنید تا یک سرخ کن با ظرفیت مناسب انتخاب کنید. این امر باعث می‌شود هنگام تهیه غذا برای گروه‌های بزرگ‌تر، مجبور نباشید چندین دسته بپزید.

2- محدوده دما

محدوده دمای ارائه شده را بررسی کنید (مانند اینکه آیا می تواند در دمای بالاتر یا پایین تر سرخ شود) تا مطمئن شوید که انواع سبک های پخت را پوشش می دهد. این امکان تطبیق پذیری در پخت و پز را فراهم می کند، از ترد کردن گرفته تا پختن و برشته کردن سبزیجات تازه تا بال مرغ (و حتی درست کردن نان تست های پنیر عالی).

3- کنترل ها

به دنبال سرخ کن‌های هوا با تنظیمات و کنترل‌های آشپزی آسان، ترجیحاً رابط دیجیتال باشید. اینها فرآیندهای پخت و پز را ساده می کنند و دقت در تنظیم دما و زمان را ارائه می دهند. برای انتخاب بهترین گزینه، آشنایی با راهنمای خرید سرخ کن بدون روغن و موراد آن، مهم است.

4- عملکردهای اضافی پخت و پز

برخی از سرخ کن های هوا دارای عملکردهای مختلف پخت و پز اضافی مانند کباب کردن، برشته کردن یا پخت هستند.

5- نظافت و نگهداری

برای تمیز کردن آسان، مدل هایی با قطعات جداشدنی، نچسب و قابل شستشو در ماشین ظرفشویی را انتخاب کنید.

6- اعتبار و نظرات برند

برای سنجش قابلیت اطمینان و عملکرد سرخ کن هوا، درباره برندها تحقیق کنید و نظرات مشتریان را بخوانید. این یکی از موارد مهم در راهنمای خرید سرخ کن بدون روغن است.

انواع مختلف سرخ کن بدون روغن

انواع-مختلف-سرخ-کن-بدون-روغن

زمانی که قصد خرید پیدا می کنید، بلافاصله متوجه خواهید شد که تعدادی زیاد و متمایزی سرخ کن وجود دارد که می توانید خریداری کنید.

این به این دلیل است که انواع مختلفی از سرخ کن های هوا وجود دارد که به گونه ای طراحی شده اند که برای انواع خاصی از مواد غذایی-سرخ کردنی مناسب تر باشند. در زیر، ما رایج‌ترین انواع سرخ کن‌های بدون روغن را که می‌ توانید خریداری کنید، شرح داده‌ ایم.

1- سرخ کن های هوا به سبک سبد

اینها معمولاً یک طرح سبد برای قرار دادن غذا با مدل‌هایی دارند که گزینه‌های ظرفیت مختلفی را ارائه می‌دهند. اینها برای سرخ کردن هوای سنتی با پخت سریع و یکنواخت ایده آل هستند و به دلیل طراحی فشرده برای آشپزخانه های کوچکتر مناسب هستند. اگرچه آنها جمع و جورتر هستند، برخی از مدل های بزرگتر مرغ و سبزیجات را همزمان برشته می کنند.

مزایا:

  • زمان پخت سریع
  • جمع و جور و فضا کارآمد.

جنبه های منفی:

  • ظرفیت پخت کمتر برای جمعیت بزرگتر.

2- سرخ کن های هوا به سبک اجاق گاز

اینها شبیه اجاق های نیمکتی سنتی با قفسه هایی برای پخت و پز چند سطحی هستند. آنها ظرفیت پخت و پز بیشتری نسبت به سبک سبد دارند و بنابراین برای خانواده های بزرگتر ایده آل هستند. آنها تطبیق پذیری دارند و بنابراین علاوه بر سرخ کردن هوا برای پخت، برشته کردن و آبگیری مناسب هستند. برخی از مدل ها حتی به عنوان فر پیتزا نیز عمل می کنند.

مزایا:

  • قابلیت های چند منظوره و ظرفیت پخت بیشتر.

جنبه های منفی:

  • به فضای پیشخوان بیشتری نیاز دارد.

3- فر با سرخ کن داخلی

برای کسانی که به مزایای سلامتی سرخ کن هوا می‌خواهند اما نمی‌خواهند ابزار بزرگ دیگری به گستره وسیع وسایل آشپزخانه‌شان اضافه کند و پیشخوان آشپزخانه‌شان را شلوغ کند، اجاق‌ها با سرخ‌کن‌های هوای داخلی سازش خوبی را ارائه می‌کنند. روش کار بسیار شبیه است، اجاق سرخ کن هوا دارای ویژگی سرخ کردن هوای داخلی است که دما و گردش هوا را برای این کار بهینه می کند. فن ها (همرفت) هوای گرم را خیلی سریع در اطراف سطح غذا به گردش در می آورند تا طلایی و ترد شود.

اما به یاد داشته باشید که سرخ کن های رومیزی کوچک هستند و می توانند به سرعت گرم شوند. فرهای سایز کامل زمان بیشتری برای گرم شدن نیاز دارند و ممکن است به زمان بیشتری برای ترد شدن غذاها نسبت به سرخ کن های کوچک هوا نیاز داشته باشند. اما اندازه بزرگ آنها به این معنی است که شما می توانید تعداد زیادی غذا را به طور همزمان بپزید.

مزایا:

  • هیچ دستگاه سرخ کن هوای اضافی مورد نیاز نیست و ظرفیت زیاد آن را برای پخت و پز برای خانواده بزرگتر ایده آل می کند. برخی نیز سینی های سرخ کن هوا و لوازم جانبی را برای اطمینان از ترد و یکنواخت پخت ارائه می دهند.

جنبه های منفی:

  • سرعت کمتری نسبت به سرخ کن بادی رومیزی دارد و مدت زمانی که برای گرم کردن و ترد شدن غذاها نیاز است به این معنی است که ممکن است انرژی کمتری مصرف کند.

4- سرخ کن دوتایی هوا

سرخ کن دوتایی یکی دیگر از مدل هایی است که در راهنمای خرید سرخ کن بدون روغن وجود دارد. اگر به طور مداوم با استفاده از سرخ کن هوا آشپزی می کنید، ممکن است متوجه شوید که سرخ کن دوگانه بهترین گزینه است. نه تنها سرخ کن های هوای دوگانه (همچنین به عنوان سرخ کن های هوای دوگانه شناخته می شوند) معمولاً به شما امکان می دهند حجم بیشتری از غذا را بپزید، بلکه این واقعیت که آنها دو سبد مستقل دارند به این معنی است که می توانید دو غذای مختلف را همزمان بپزید. به این ترتیب، می توانید غذاهای مورد علاقه خانواده مانند مرغ و چیپس را در کمترین زمان بپزید!

5- سرخ کن های بدون روغن پارویی

آیا می خواهید سرخ کن بادی که عملاً بتواند تمام پخت و پز را برای شما انجام دهد؟ سپس شما یک سرخ کن بادی می خواهید. سرخ کن های پارویی دارای یک پدل یکپارچه هستند که در بدنه اصلی سرخ کن هوا قرار دارد. هنگامی که این پارو روشن است، به آرامی و به طور مداوم غذا را در سرخ کن هم بزنید.

این امر باعث می شود که غذا به طور یکنواخت و یکنواخت در تمام طول پخته شود و به این معنی است که شما مجبور نیستید غذا را به صورت دستی هم بزنید یا تکان دهید. این برای راحتی مناسب است، زیرا شما را برای انجام کارهای دیگر در آشپزخانه آزاد می کند.

برای آرامش بیشتر، بسیاری از سرخ‌کن‌های پارویی، مانند سرخ‌کن‌های هوای تفال، دارای یک عملکرد خاموش‌کننده خودکار هستند که پس از اتمام پخت غذا، کار پارو متوقف می‌شود. سرخ کن های پارویی همچنین معمولاً دارای یک “پنجره دید” در درب بالایی هستند. این امر نظارت بر مواد غذایی درون سرخ کن را در حین پخت آسان تر می کند.

6- سرخ کن های هوا گردان

آیا شما طرفدار کباب هستید؟ سپس سرخ کن بادی جوجه گردان می تواند نوع مناسبی از سرخ کن هوا برای شما باشد. همانطور که از نام آن پیداست، سرخ کن های بادی جوجه گردان دارای یک تف هستند که می توانید گوشت را به سیخ بکشید. هنگامی که گوشت به سیخ کشیده شد، در حالی که هوای گرم همرفت در اطراف آن چرخانده می شود، گوشت را روی تف ​​باز می کنند.

7- سرخ کن روغن چند کاره

همچنین خواهید دید که سرخ کن های هوا وجود دارند که در بیش از یکی از این دسته ها قرار دارند. اینها چیزی است که ما به عنوان سرخ کن های هوای “همه کاره” طبقه بندی می کنیم.

این نوع سرخ کن ها بسته به تعداد عملکردهای پخت و پز معمولاً به عنوان سرخ کن بادی 3 در 1، سرخ کن بادی 5 در 1 یا حتی سرخ کن بادی 10 در 1 تبلیغ می شوند. یعنی به شما اجازه می‌دهند گوشت جوجه‌گردانی کنید، نان و شیرینی بپزید و سبزیجات برشته کنید و غیره. به همین دلیل، سرخ کن های هوای همه جانبه برای خانواده های پرمشغله ای که غذاهای متنوعی را در طول هفته طبخ می کنند، ایده آل هستند.

آیا نیاز به استفاده از روغن در سرخ کن هوا دارید؟

آیا نیاز به استفاده از روغن در سرخ کن هوا دارید؟

به دلیل سردرگمی ناشی از اصطلاح “سرخ کن بدون روغن”، بسیاری از مردم فکر می کنند که استفاده از روغن در سرخ کن هوا ضروری است (همان طور که از روغن در سرخ کن با چربی عمیق استفاده می کنید).

این نادرست است. نیازی به استفاده از روغن در سرخ کن هوا ندارید. مواد غذایی مانند گوشت قبل از پختن حاوی مقدار زیادی آب میوه هستند. یک سرخ کن هوا به سادگی از این آب های ذاتی برای پختن گوشت استفاده می کند.

اگر در حال پختن انواع دیگری از مواد غذایی خشک تر مانند سبزیجات هستید، برای اطمینان از نتیجه خوب، به طور کلی فقط باید چند قطره روغن نباتی اضافه کنید. به طور خلاصه، سرخ کن های هوا معمولاً برای پختن غذا به روغن نیاز ندارند. و وقتی این کار را انجام می دهند، فقط به مقدار کمی روغن نیاز دارند.

دلیل محبوبیت سرخ کن های بدون روغن

آیا سرخ کن های هوا واقعا اینقدر محبوب هستند؟ بله! با این حال، فقط حرف ما را قبول نکنید. بر اساس گزارش گروه تحقیقات بازار NPD، فروش سرخ کن های هوا در طول سال های 2021 و 2022 76 درصد افزایش یافته است و در مجموع 25 میلیون سرخ کن در این دوره فروخته شده است! به همین دلیل آشنایی با راهنمای خرید سرخ کن بدون روغن واجب است.

دلیل اصلی محبوبیت آنها این است که آنها این فرصت را برای صاحبان خود فراهم می کنند تا غذای خوشمزه و سالم را به طور همزمان بپزند. با این حال، همانطور که می خواهید بخوانید، سرخ کن های هوا دارای مزایای دیگری نیز هستند…

مزایای سرخ کن بدون روغن

مزایای-سرخ-کن-بدون-روغن

خوب، احتمالاً تا به حال عکس را دریافت کرده اید. سرخ کن‌های هوا روشی فوق‌العاده سالم برای طبخ طیف وسیعی از غذاها ارائه می‌دهند – از گوشت گرفته تا سبزیجات و محصولات پخته شده. اما، این تمام چیزی نیست که آنها به خاطر آن مشهور هستند. سرخ کن های هوا یک سری مزایای دیگر نیز دارند.

  • سطوح پایین آکریل آمید

مطالعات اخیر نشان داده است که غذاهایی که در سرخ کن های هوا پخته می شوند، در مقایسه با غذاهایی که در سرخ کن های چربی پخته شده اند، 90 درصد کمتر از ترکیبی به نام آکریل آمید دارند.

این یک یافته قابل توجه است زیرا آکریل آمید یک سرطان زا شناخته شده است. هنگامی که غذاهای نشاسته ای مانند سیب زمینی در دمای بالا (بالای 120 درجه سانتیگراد) پخته می شوند، تشکیل می شود. بنابراین، اگر از طرفداران چیپس یا دیگر غذاهای نشاسته‌ای هستید، بهتر است آنها را در سرخ‌کن بادی بپزید تا سرخ‌کن‌های چرب.

  • ایمنی

سرخ کن‌های بادی نسبت به سرخ‌کن‌های با چربی عمیق، وسایل آشپزخانه به مراتب ایمن‌تر هستند. همانطور که هر کسی که از سرخ کن چربی عمیق استفاده کرده است به شما خواهد گفت، روغن داغ می تواند بسیار خطرناک باشد و در بدترین حالت ممکن است آتش بگیرد – به خصوص اگر در معرض آب قرار گیرد.

این را با این واقعیت ترکیب کنید که سرخ کن های هوا دارای ویژگی های ایمنی هستند (مانند عملکردهای خاموش شدن خودکار) و خواهید دید که سرخ کن هوا وسیله ای به مراتب ایمن تری برای نگهداری و استفاده در آشپزخانه شما در خانه است. این موضوع در راهنمای خرید سرخ کن بدون روغن باعث می شود تا عزم شما برای خرید آن جزم شود.

  • می تواند مواد مغذی را حفظ کند

سرخ کن‌ بدون روغن فرآیند پخت و پز بسیار ملایم‌تری نسبت به سرخ کردن با چربی عمیق ارائه می‌دهند. به این ترتیب، سرخ کن های هوا ممکن است بهتر مواد مغذی را در مواد غذایی حفظ کنند – حتی بعد از اینکه کاملاً پخته شدند. این یک واقعیت سخت نیست، اما تعدادی از مطالعات وجود دارد که نشان می دهد ممکن است این مورد باشد.

  • حمایت از سبک زندگی سالم

سرخ کن های هوا از لوازم آشپزخانه بسیار راحت هستند. مقداری گوشت و یا سبزیجات بخورید، و قبل از اینکه متوجه شوید، یک وعده غذایی سالم دارید. به همین دلیل است که سرخ کن های هوا می توانند از یک سبک زندگی سالم پشتیبانی کنند و در آشپزخانه ورزشکاران و افراد متعصب به تناسب اندام به طور یکسان یافت می شوند. به عبارت دیگر، سرخ کن‌های هوا پخت منظم غذاهای سالم و در عین حال سیرکننده و خوشمزه را بسیار ساده می‌کنند.

  • سرعت

سرخ کن های هوا می توانند غذاهایی مانند ماهی را در کمتر از 20 دقیقه بپزند. با چنین سرعتی، تقریباً به اندازه یک اجاق مایکروویو راحت هستند (اما بسیار سالم تر)! آنها خیلی سریع گرم می شوند و طبیعت هوای همرفت به این معنی است که مواد غذایی به طور یکنواخت پخته می شوند و بافت قهوه ای و ترد خوبی به دست می آورند.

  • غذای ترد

احساس دهان مهم است – مطمئناً در مورد غذا. سرخ کن های هوا به شما این امکان را می دهند که بافتی ترد و ترد دوست داشتنی داشته باشید – به خصوص در مورد گوشت هایی مانند بال مرغ و پای مرغ. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک اسپری سبک روغن پخت و پز اضافه کنید تا به ترد شدن پوست کمک کنید.

  • آسان برای تمیز کردن

پاک کننده های هوا – به ویژه آنهایی که دارای سبدهای سرخ کردنی قابل جابجایی و قفسه های سیمی قابل جابجایی هستند – به راحتی تمیز می شوند، به خصوص اگر روی چیزها بمانید و بعد از هر بار استفاده به سرعت آنها را تمیز کنید.

مقدار کمی آب صابون گرم و یک اسفنج پاک کن بدون خش تمام چیزی است که شما نیاز دارید تا سرخ کن هوای خود را دوباره شبیه نو کنید.

  • سهولت استفاده

استفاده از سرخ کن های هوا فوق العاده آسان است! برخلاف انواع خاصی از فرهای سنتی، استفاده از سرخ کن هوا می تواند به سادگی پر کردن آن و فشار دادن یک دکمه باشد.

همانطور که قبلاً دیدیم، سرخ کن‌های هوا مانند سرخ‌کن‌های پارویی و سرخ‌کن‌های جوجه‌گردان مقدار قابل‌توجهی کار را از فرآیند پخت خارج می‌کنند و از طرف شما به غذا رسیدگی می‌کنند و از پایان کامل آن اطمینان می‌دهند.

  • انتشار حداقل حرارت و بو

از آنجایی که سرخ کن های هوا، وسایل کوچک و عایق خوبی هستند (برخی دارای دو ساختار سلولی هستند، به این معنی که قسمت بیرونی آنها ثابت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 2 =
Powered by MathCaptcha